BONUSBILDER

LouiseHarryMarry-382.jpg

Världens bästa Jonathan och Oskar fotograferade ju Harry och Louises bröllop. När det var paus mellan rätter under middagen kom Jonis och sa “du måste se ljuset där ute just nu” som en true fotograf - så självklart sprang jag ut. Det var helt magiskt! Dimma som dansade på gräset och tidig kväll, sen sommar. Den här bilden tog han på mig (får man ha sig sjäv som bakgrund på mobilen eller hur douchigt är det? Älskar färgerna i denna <3) Jag tjatade även till mig resten av de oredigerade fotona de tog på mig i detta magiska ögonblick (bilderna nedan har jag alltså bara pillat lite på själv, OBS! Är inte ett retusch-proffs som Depiction-gänget):

_Q4A9181-2.jpg
_Q4A9185-2.jpg

“Väldigt Beyoncé” sa Jonis när vi tog dessa. ELLER HUR. Haha, måste släppa en skiva nu eller nåt? Göra nån slags pressrelease? Printa ut och rama in? Tur att jag har en blogg jag får pynta hur jag vill iaf, hehe.

_Q4A9223.jpg

Tihi! <3 Synd bara att Jonathan inte kan fota vårt bröllop om vi gifter oss (han ska ju såklart vara hedersgäst, INTE jobba) - för han är bäst i världen.