FÖR ETT ÅR SEN...

IMG_3801.JPG

Denna veckan för exakt ett år sen flyttade vi äntligen in i butiken på S:t Knut! Fönstren putsades...

IMG_0740.JPG

... saker packades upp och ställdes på plats.

IMG_0785.JPG

Vi skrev vårt instagram-namn på fönstret. Det hade regnat litegrann när Per och mamma kom förbi.

IMG_0782.JPG

Vi fikade inne hos våra grannar på Söderberg & Sara.

IMG_3808.JPG

Och jag fick veta att en fin vän inte fanns längre. Att världen förlorat en helt fantastisk människa och briljant kreatör/designer/konstnär/aktivist. Tänkt på dig så mycket denna veckan Ana <3 

IMG_3803.JPG
IMG_3806.JPG

Jag var med och pyntade en Russebuss till skolavslutningsfesten i Folkets Park - med discokulor, ballonger och vimplar. Vi spelade Fem fine frökner och Fy faen på högsta volym medan regnet öste ner utanför...

IMG_3804.JPG
IMG_3800.JPG

... men det klarnade upp till kvällen, när jag tog ballongerna och begav mig till MECs årliga invigningsfest (imorgon är det förresten dags igen!) med Anna och Alexandra. Hade SÅ roligt. Sjöng karaoke, dansade på borden utomhus och njöt av varje sekund, medan jag undrade om någon skulle upptäcka att jag bara drack bubbelvatten?

IMG_3802.JPG

Två dagar tidigare hade jag nämligen tagit ett test <3

Idag för ett år sen visste vi. Men hade ändå ingen aning...