TAVELVÄGGEN (TREDJE GÅNGEN GILLT?)

IMG_3839.jpg

Jag blev ju sugen på att hänga om tavelväggen igen, och så fick det bli. Ska jag vara helt ärlig så är detta inte tredje - utan fjärde varianten. Jag testade nämligen att flytta tavelväggen en sväng till den blå väggen vid matbordet innan detta. Det blev också fint, men den fick ändå flytta tillbaka. Bättre här.

IMG_3826.jpg

Kaktusen och paradisträdet fick också flytta hit.

masker.jpg

... och masken från Ghana fick bilda par med sin nya kompis. Också från Victoria, såklart. Tycker ni att det blev bra? Version ett av tavelväggen finns här, och version två här

Själv är jag mycket nöjd! Men det kommer säkert bli fler uppdateringar. Det är ju så roligt. En av mina favoritinstagrammare @mortilmernee både målar och hänger om tavelväggar stup i kvarten, hon har inspirerat mig att våga spika loss :)