MIN FÖRSTA MORS DAG

morsdag.jpg

Tänk att jag är mamma. Till två! Två små underbara glada pluttar. Har fortfarande inte riktigt förstått... Men igår, när det var mors dag, kändes det som att det landade lite inom mig. Var alldeles extra stolt och glad och varm inuti hela dagen. Tycker att det syns lite på bilden här ^^

Mina barn och deras pappa överraskade mig med brunch på Nam Do. Det var riktigt maxat! Massor av gott som risnudelsallad, sommarrullar, sötpotatisfrites, en station där man gjorde sin egen nudelsoppa och en där man gjorde sin egen bao. Mmm, älskar bao. Och då har jag inte ens nämnt efterrättsbordet med massor av olika sorters kakor OCH våfflor (våffelsmet + järn är egentligen det enda en brunchbuffé behöver, jag är easy to please på det sättet) Blev väldigt glad - och väldigt mätt. Rekommenderas!

IMG_2580.JPG
IMG_2583.JPG
IMG_2578.JPG
IMG_2576.JPG
IMG_2577.JPG

Sen satt vi i Rörsjöparken en stund och Per tog bilder på mig med mina barn. Mina döttrar. Nä, det är fortfarande overkligt? Och samtidigt 100% självklart. Märkligt att det kan vara så. Längtar efter att få fira mors dag resten av livet <3