SNEAK PEEK

matrum4.jpg
matrum6.jpg

Hoppas att ni också haft en fantastisk helg! Detta vädret alltså? Jag njuter av varje sekund och vågar inte räkna med att det håller i sig. Men visst vore det fint med en riktig sommar i år - hade ju inte kunnat tima bättre än för denna föräldralediga mamma. 

Idag har jag, vädret till trots, mest myst runt hemma i lägenheten och njutit av att byggnadsställningarna på vårt hus äntligen är borta. Det har varit fasadrenovering och fönsterbyte och gubbar som knallat runt - ända sen vi flyttade in. Idag har vi haft franska balkongen på vid gavel och jag har svettats och solat inomhus. Så himla härligt! Har också lyckats fotografera hur vårt matrum blev efter målning (och ommålning, hehe) så de bilderna kommer inom kort. Ni kan se en hint här bakom de fina blommorna jag fick av Maria och Jakob igår. 

balkong.jpg

Vår utsikt <3!!!!!!!!!! Fönsterputsning får bli en annan dag... Här syns också en glimt av det jag köpte på Beau Marché: en mobil att hänga i fönstret! Enkel och snygg med svarta kulor, men bebisarna älskar den och kan sitta o stirra på den i evigheter. Kul för hela familjen med andra ord :)

hall.jpg

Förutom målandet har jag lyckats ta tag i flera små fixprojekt hemma: satt upp spegel i hallen, gardiner i sovrummet och ja: hängt om tavelväggen både en och två gånger. Fortsättning följer. Ha en skön söndagskväll!