LOUISIANA (IGEN)

IMG_0699.JPG

Förra veckan ville mamma ha sällskap till Louisiana för att se Picasso-utställningen innan den stängde. Eftersom det gick så bra och var så mysigt förra gången vi var där så följde jag och bebisarna såklart gärna med! 

IMG_0700.JPG
IMG_0949.JPG

Efter en regnig morgon sprack himlen upp och solen sken! Jag utforskade trädgården lite och hittade "spegel-borgen" (glömde skriva ned vem som gjort och vad den hette...) som jag inte sett förut men tyckte väldigt mycket om.

IMG_0698.JPG

Utsikten från finaste rummet hade hunnit bli lite mer ljusgrön på en månad.

IMG_0950.JPG

Mammis med barnbarnen, vagnen och körsbärsblommorna.

IMG_0708.JPG
IMG_0704.JPG

Jag och Ava gosade i väntan på tåget.

IMG_0706.JPG

På väg tillbaka ville jag gå förbi Stilleben och för att köpa en av sakerna i bild som jag spanat på...

IMG_0707.JPG

... hann även förbi Beau Marché där jag köpte en annan sak (som jag ska visa sen!)

IMG_0947.JPG
IMG_0946.JPG

Så himla fint där inne. Ville ha den venetianska spegeln, men de är ju tyvärr svindyra...

IMG_0948.JPG

Så härligt ruffigt och halvt fallfärdigt på innergården. Känns danskt, hehe. Älskar Köpenhamn, så fint att ha kunnat åka dit flera gånger under våren redan. Snart gör vi sommar tillsammans!