AW-SEASON

IMG_0430.JPG
IMG_0429.JPG

Igår var det plötsligt sommar och allas pepp på livet steg till nya nivåer. Det var dessutom fredag och after work på Media Evolution! Har konstaterat att AW är det ultimata formatet för fest-med-bebis. Kom tidigt, drick en liten öl eller ett glas vin, socialisera med lagom ljudnivå (gärna utomhus - smidigt med vagnen) sen lagom att gå hem och lägga sig. Hehe. Verkligen nya tider när man tokdäckar i soffan kl. 22 en fredag. För bara en stund sen hade det känts som en tråkighets-mardröm, men nu är det hur nice som helst.

IMG_0426.JPG
IMG_0427.JPG

Ava kan det här med AW...

IMG_0431.JPG

Hur fin var Linn i sin röda skjorta + kjol från Lindex ? För fin! Älskar att det är två delar som man kan använda var för sig också. Blev så sugen på att härmas och köpa likadant, men sen kom jag på att Linn låtit mig raida hennes garderob både en och två gånger förut. Så om jag frågar snällt får jag säkert låna (och då är det ju extra onödigt att konsumera...) Lyxigt med såna vänner!

IMG_9507.JPG
IMG_9504.JPG

När vi nu ändå pratar AW: för nån vecka sen var vi på Nordic Streetfood i Lokstallarna. Perfekt gångavstånd från oss (hehe) och riktigt mysigt! Där blir det garanterat fler häng i sommar: 

IMG_9506.JPG
IMG_9508.JPG