EN DAG PÅ LOUISIANA

IMG_3025-2.jpg

Det är sista veckan både jag och Per är föräldralediga (på ett bra tag i alla fall...) så vi bestämde oss för att maxa med en dagsutflykt till Louisiana. Bebbarnas första utlandsresa och allt! Vi bestämde oss för att inte ha allt för hög ambitionsnivå, men jag måste säga att det gick riktigt smidigt.

Det var första gången Per var där och första gången jag fick se livets finaste rum i vinterskrud. Lika fint alla tider på året. Var dessutom sjukt peppad på att se både Picassos keramik och George Condo (som gjort tavlan vi har över soffan, ett print från artworken han gjorde till Kanye Wests My Beautiful Dark Twisted Fantasy-skiva) 

IMG_7978.JPG
IMG_7977.JPG
IMG_7971.JPG
IMG_7972.JPG

Gillade båda utställningarna väldigt mycket. Rekommenderar till alla som har chansen att gå och se! Men allra mest älskar jag Louisiana. Det är det största njutet att få gå runt i de vackra byggnaderna och trädgården. 

jagava5.png

Åt smörrebröd, drack kaffe och myste i caféet med finaste utsikten och gosigaste sällskapet.

IMG_7974.JPG
IMG_7982.JPG

Vi hade tänkt gå en runda på stan i Köpenhamn på vägen hem, men vi hann inte dit innan affärerna stängde. Jag har massor av ställen på min lista att besöka: bland annat Stilleben och Beau Marché - men det fick bli lite after hours fönstershopping denna gång. Funkade också! Som tur är hade Arket öppet och jag kunde köpa med mig en bulle som jag frestats av flera gånger på Instagram. Den var verkligen SÅ god, mmm-mmm-mm. Vill åka tillbaka snart igen.