GLAD PÅSK!

IMG_3130-23psd-2.jpg
IMG_3092-5 (kopia).jpg
IMG_3117-5 (kopia).jpg

Har påskpyntat ordentligt för kanske första gången någonsin! Jag brukar inte vara hemma på påsken, firar oftast i vårt hus på Ven eller hemma hos nån av föräldrarna. Men i år blir ju bebisarnas första påsk och första i nya läggan - så då får man ju försöka skapa lite stämning. Även om det knappast blir något "firande"... Vi skippar påskmat och äggmålning i år. Men det gör inget för mig, allt som behövs för att jag ska bli nöjd är ett gäng chokladägg från Anthon Berg (mitt absoluta favoritgodis!) Älskar påsken just för att det inte finns några måsten, bara härligt ledigt familjehäng. Och kanske lite vårväder om man har tur! Det hade vi igår, när vi var ett gäng som drog på megaloppis i Köpenhamn - men not so much idag. Jag njuter av varje solstråle som letar sig in genom våra nya fönster(!) Snart försvinner byggnadsställningarna utanför och vår franska balkong kommer på plats. Längtar så!

IMG_3127-2 (kopia).jpg

Glad påskhelg, ät mycket godis och mys ordentligt!