NYA LÄGENHETEN: MÄKLARBILDERNA

IMG_8511.JPG

Jag är så oerhört tacksam över vår lägenhet: att vi hittade den, över huvud taget hade möjlighet att köpa den - och dessutom hann flytta in innan tjejerna kom. Jag går runt här hemma och njuter varje dag, vilken ynnest att få vara föräldraledig på 81 kvadrat istället för de 42 vi hade innan. Hashtag blessed, osv. Går runt och pillar när tjejerna sover och har en miljon tankar och idéer på små projekt att fixa med. Tänkte att vi kunde titta på hur den såg ut innan vi flyttade in!

IMG_8521.JPG
IMG_8520.JPG
IMG_8514.JPG

Vardagsrummet/Matrummet
Lägenhetens hjärta - och den stora anledningen till att vi föll för den - är det stora vardagsrummet och matrummet som ligger i fil och har ett helt fantastiskt fönsterparti med fransk balkong mot Rörsjöparken. Här finns plats att ha stora middagar, plats för lek (och för alla Pers vinylskivor, hehe) Just nu renoveras fasaden och fönstren byts ut, men inom kort kommer jag kunna sitta med dörrarna öppna, låta solen lysa in medan jag ammar bebisar med utsikt över parken. Blir lycklig varje gång jag tänker på det.

IMG_8519.JPG

Sovrummet
Har aldrig spenderat så mycket tid i sovrummet som jag gör just nu, av naturliga skäl. Det är en sån livskvalitets-upgrade med ett stooort sovrum till skillnad från vrån där bara sängen fick plats, som vi hade i förra läggan. Det känns otroligt lyxigt.

IMG_8508.JPG

Barnrummet
Mellan sovrummet och köket - dvs perfekt placerat - ligger det som ska bli bebisarnas rum! Just nu är det mest ett förvaringsrum men målet är ju att det ska bli det absolut roligaste och mysigaste rummet i lägenheten. 

IMG_8516.JPG
IMG_8515.JPG

Köket
Den finaste sortens kök jag vet: funkis med massor av orginaldetaljer. Men det bästa är nog ändå den lilla SMEG-klumpen ni ser där framför fönstret. Det är en DISKMASKIN. Livets uppfinning. Har inte haft diskmaskin sedan jag flyttade hemifrån och det är kanske det jag längtat efter mest av allt med att flytta in här.

IMG_8512.JPG

Mellan hallen och köket finns en pytteliten serveringsgång <3 Älskar den! Golven i hela lägenheten är också så vackra, knarriga och sneda.

IMG_8513.JPG

Badrummet
Fransk balkong, stora ytor och funkiskök och diskmaskin i all ära - men vårt badrum är nog ändå det allra allra bästa. Litet, visst, men ytan är väl spenderad på ett djupt och stooort badkar. ÄLSKAR att bada badkar. Återstår att se hur många långa varma bad man kommer kunna unna sig under de närmsta åren... Men ändå! Kär i badkaret, kär i kaklet och i hela lilla rummet. Just nu ligger ett stort plastigt skötbord på det och tar upp halva rummet, men till och med det känns mysigast i världen.