1:A ADVENT

TIVOLI1.jpg
TIVOLI2.jpg

Hoppas att ni haft en riktigt mysig helg och första advent! Jag kan inte fatta att december är här - med julkalender, adventsljus, glögg och hela baletten. Om några veckor fyller jag 30 år. Trettio år. Har inte åldersnoja direkt (men min dödsångest har fått högre frekvens på sistone märker jag, haha…)

Vi har haft två fina dagar och en stökig, orolig natt med bebisar som vaknade och var ledsna vad som kändes som varannan halvtimme, minst. Igår var vi i Köpenhamn på julmarknad och en sväng på Tivoli. Hade med kameran, så mer om det kommer! Så länge får dessa bilder på mig och Ines symbolisera dagen, som efter nyss nämnda natt blev en lugn och trött söndag. Lyckades ändå med att klämma in både adventsmys hos Linn, sen glögg och garderobsplundring hos Anja OCH söndagmiddag hos pappa. Så nu är det sängdags! Håller tummar och tår för en lugnare natt.

Hörs imorgon <3