#JWHFSTYLECHALLENGE - HELA VECKANS OUTFITS

IMG_4244.JPG
IMG_4239.JPG
IMG_4240.JPG

Här kommer en snabb recap på hela förra outfit-veckan! Det var så himla roligt!!! Denna vecka gästpostar jag på @labelsweloveinsta - så det känns som att jag är professionell instagrammare på heltid just nu, hehe.

Monokrom Måndag: har ni ju redan sett här. Såhär såg det ut under ytterkläderna, med tandborsten ton-i-ton!

T-shirt Tisdag: hade min favvo från Minna Palmquist!

Rosa Onsdag: drog fram min gamla favvoblus från Weekday som jag tänkt att jag inte använder och borde sälja. Nu tänker jag att jag borde använda den?

IMG_4377.JPG
IMG_4378.JPG
IMG_4242.JPG

Textur-Torsdag: hade min favorit-myströja i velour från & Other Stories och grävde fram mina höga boots från Zara som jag köpte i Barcelona 2008(!) Men outfiten blir ju liksom inte komplett utan fuskpälsen från Carin Wester!

Fancy Fredag: i örhängen och min finaste Ganni-klänning på @malmomammor-träff på Stadsbibblan!

IMG_4379.JPG
IMG_4243.JPG
IMG_4376.JPG

Ljus Lördag: så mycket slappare klädstil på helgen än i veckan? Detta är iaf en go-to-outfit. Har inte så mycket ljusa kläder?

Oversize Söndag: i två varianter, min älskade Art dress från Rodebjer inomhus byttes mot polo från Rodebjer som är smidigare att rulla vagn i ute.

Använde så mycket kläder jag aldrig använder annars. Behöver ha style challenge en gång i månaden minst känner jag? Är ni på?