MONOKROM MÅNDAG (I FÖRSKOTT)

IMG_3558.JPG

Alla bilder är tagna av bästa Sandra

I söndags fotades vi ju för att peppa inför #JWHFStyleChallenge - här är jag Lina och Christin klädda för veckans första tema: Monokrom Måndag. Jag tog på mig en favoritoutfit som jag haft förut och känner mig väldigt fin i! En halvpolo (mitt favvoplagg nr 1 på hösten) från Bik Bok och en kjol från H&M.

jwhf-jasmin-red-4.jpg

… såhär såg det ut nedtill: skor från Rihannas Puma Fenty och strumpor från & Other Stories som jag fått i present av min syrra!

jwhf-jasmin-red-8.jpg

Köpte faktiskt (trots köpstopp) några hårspännen inne på Stilleben när vi var i Köpenhamn. Bland annat detta. Tänker att det är ett litet men effektivt sätt att pigga upp resten av garderoben på!

jwhf-jasmin-red-9.jpg

Mina favorithalsband är från Pernille Corydon. Har önskat mig fler guldhalsband i andra längder, men letade i gömmorna inför veckan och hittade några helt perfekta som jag redan hade! Score! Ska visa sen.

jwhf-jasmin-red-1.jpg

Väskan är ju min favvis från & Other Stories som jag använder jämt. Den är blå, men fick ändå hänga på det monokroma. Regler är ju till för att brytas, osv. Hoppas ni är taggade på riktigt mycket outfits denna vecka? Det är jag! :D