MIN ÖNSKELISTA

önskelista-2017.png

Taklampa - VL45 Radiohus pendel, Kaftan - Sunday Beach, Lampa med glasfot - RY.AR.YA, Röd bordslampa - VP Flower pot lamp, Blomkruka - Stine Goya för Kähler, Parfym - Byredo Reine de nuit, Skor - Puma Fenty, Ljusstake - Svenskt Tenn 

December är här och det enda jag önskar mig i år är såklart två friska små bebisar - som gärna får ha leveransdatum en bit inpå det nya året. Vi får tillgång till vår nya lägenhet i mellandagarna, så det hade ju varit skönt att hinna komma i ordning litegrann...

I verkligheten kommer det mest att spenderas pengar på sakerna vi behöver fixa till pluttarna - men eftersom det ändå är både jul och min födelsedag (den 21:a december, tackar som frågar) på gång, så får jag väl önska mig lite materiella ting som baaara är till mig själv, eller hur?

Det blir ändå mest saker till nya lägenheten på önskelistan. Lampor och ljusstakar dominerar tankarna, vilket säger något om det rådande mörkret vi lever i. Ljus står högt i kurs...

En av sakerna har jag faktiskt redan gett mig själv i tidig present: de perfekta barnvagnspromenader-i-slask-bootsen från Rihannas samarbete med Puma. Älskar hennes platforms och lever i ett par vinröda sammets-creepers (som inte är lika slask-kompatibla). En annan av sakerna var jag tveksam till att ens sätta på en önskelista, den är så orimligt dyr att jag typ hade blivit sur om jag fått den: parfymen från Byredo. Har en liten provflaska som jag vårdar ömt. Fått så mycket komplimanger för den. Men 3 500 kr för 30 ml? Helt orimligt. Aja, det är en önske-lista trots allt.