A love affair that lasts forever

love affair.png

Ja, jag har ett lökigt Andy Warhol-citat på väggen (inte detta - men ändå). Det har hängt med genom alla mina hem och jag gillar det fortfarande så mycket. Det summerar min livsfilosofi litegrann, om man nu ska ta det dit:

Jag undrar om man kan ha en evig kärleksaffär med något? (Eller någon, för den delen.)

Den där pirriga, förälskade, nyfikna delen av kärleken - hur länge kan den att hålla i sig? Jag tror nyckeln finns i själva citatet: du får helt enkelt fortsätta undra. Aldrig ta för givet att det någonsin kommer vara forever. Ja, jag är kär idag. Men jag undrar om jag är kär imorgon? Visst är det lite spännande? Det finns en utmaning inbyggt i det, att få det att fortsätta. Dag för dag (eller minutt för minutt - for all you fellow SKAM-lovers <3)

Så hur håller man sig kär i livet? Finns det något trick? Jag kan inte svara för alla, men viktigt för mig har visat sig vara: att dokumentera det, drömma om det, längta till det, skriva ner, minnas, vårda och till en viss grad även romantisera det. Livet. Därför gillade jag att blogga. Och saknade att blogga. Så nu kör vi igen! 

Välkommen till min life affair. Min love affair med life, liksom. Vi får se om jag är lika kär imorgon som jag är idag...